Aszfalt pattanás !
Pofás kis női autó, amikor megvettem szabadulni akartam a rozsdásodó Swift 2-től erre folytattom az autó vásárlási hülyeségemet ezzel a példánnyal.az 1 Literes motor kicsi ehhez a kasztnihoz én meg nem tudtam, hogy ebben a típusban ez van, próba kört meg nem mentem, mert a gyors csere lebegett a szemem előtt nem az ésszerűség.Azóta megbántam, de az ismerőseimnek nem vallom be.Előnye még az is, hogy a jellege miatt a férfi autósok udvariasak velem szemben míg rá nem jönnek a tévedésükre.A menet dinamikája lehetne jobb is főleg légkondival.A négy felnőtt személlyel való utazásnál kicsit lomha de ez van.A három hengeres motor járása igen remegős rázza az ún. anyósülést, ami nagyon zavaró.A kilátás jó belőle, bár a magassága miatt igen érzékeny az oldalszélre és eleinte megijedtem a nagy belengésektől, de hát ugyebár a kormány két kézzel kell fogni.A csomagtartó lehetne nagyobb, mert bevásárláskor is ezzel szeretnék menni ha már meg van utánfutónak meg nem hiszem, hogy örülne ha lehet vele egyáltalán vontatni.Tolatáskor a C oszlop miatt rossz a hátra felé kilátás, de megtanulok tükörből tolatni ha már eddig nem tettem.100 felett nem megyek, mert motor hang onnan igen zavaró .A fék újabban becsikorog valamitől, a hátsó torziós rugózás helyett jobb lett volna csavarrugó,a gyár által megadott 14,7 s gyorsulást még nem tudtam megcsinálni. A csobbanás nálam inkább platyanás lett a műszerfal tetején trónóló retro fordulatszámmérőt berakhaták volna a nagyra nőtt kilóméteróra lapjába.Összeségében elégedett vagyok vele, mert 3 évig ezt kell használni és ha így állok hozzá akkor könnyebb elviselni a rossz döntésem következményét, de legközelebb szólok haveroknak, hogy világositsanak fel, mire figyeljek.
- váltótartó gumibak,olajszivárgás.
suzuki ász