Autók » Suzuki » Splash (2008)

Splash 1.0 GLX AC/MP3

AC 1.0 motorban??

Bérautó volt nálam, egy hónapra. Mást kértem, ezt hozták.

Első benyomás: Rázézek, és olyan mint egy megijedt állat hátulról. :D Talán cukinak mondanám, szerintem ronda a jó szó..

Eddig se volt egy versenykocsim (1.6 astra 75lovas) de ez olyan volt mint még semmi. Nem ment. Ha pedig próbáltam úgy menni vele, hogy tartsam a forgalmat, akkor pedig 9et is megevett. Ez dúrva. Ahoz, hogy 5öt egyen olyan dúrván óvatosan kell menni, hogy az már ciki nagymama szinten is. Mindez persze max 2 személlyel.
1x lementem balcsira vele 3asban!, többet nem akartam. Kín, ez a jó szó rá. 80at még elére, de utána, szörnyü. Nagyon nem akarta a dolgot. Csak városra ajánlom, külföldre semmiképp!
A motorhoz még, megyek vele autópályán 100-al, ac bekapcs, maradék erő eltünik. Nem érte, 1l kocsiba ac?? még az 1.4be se jó ,de ebbe??

A kocsi amúgy egyben van viszonylag, bár 80km/h fölött nagyon hangos. A váltó olyan mint egy pchez dugható kormány váltója, meg sem érzem, hogy váltok, csak a kattanásból tudom meg. A vezetési élmény fura, olyan mint egy ürautó, nagyon magasan ülök benne, nagyon érdekes. Az érekessége miatt tetszik amúgy:D Persze ezálal semmi sportosság nincs benne.
A csomagtartó egész nagy, kertészcuccaim belefértek! Nagy benzines fünyíró stb..
A belső anyagok nagyon gagyik, 1500km-es kocsiban tiszta karc volt már minden. Egy kulcstól összekarcolódott az italtartó:/ 10év múlva szerintem magától lebomlik:D

Egy biztos, nem venném meg ennyiért. Szerintem olyan 1.4milliót ér max újjonan, többet nem. Nem hiába próbálják elsózni ajándék ipoddal máshol laptoppal.
Vársi autónak, odafigyelt vezetéssel, Nőknek azt mondom jó, de ilyen árban biztos mást vennék akkor már..

- -

Fenntartási költség (5) Évjárat 2008
Előző autója? Astra F 1,6 Következő autója? Vectra B 2,0i Combi
Verdikt (4.4/10)

Suzuki Splash 2008 (2008)