a család új autója.
sziasztok!eredetileg nem akartam írni,de olvasgatva a hozzászólásokat,meggondoltam magam!nem értem,aki az ezres motort gyalázza."nem húz a motor?" mit várt egy ezres géptől. vegyen 3 litereset."sok a fogyasztása?"hmmm?gondolom hogy vezethetett?. nos,az én tapasztalatom:édesapám vette,de én is gyakran vezetem. a régi lada samara helyett lett véve.az utolsó új autó,még a nyolcvanas évek közepén volt a család birtokában.( trabant601) úgyhogy,irány új autót venni. több autót megnéztünk.maradt a splash.kb;100 km volt benne,mikor irány szlovákia. 3 személy+némi csomag. fogyasztás:5-5.5liter.aki nem akar száguldozni,csak A pontból B- re eljutni, kényelemben, ez az autó jó választás.szerintem az 1 literes nem vészes.igaz,ha előzgetni kell,azért kell "gangolni"és a gázpedált nyomni. nekem a jobb első ülés legalacsonyabb állásban is egy kicsit magas. a középkonzol lehetne pár centivel keskenyebb.(ahogy látom,másnál is okozott "gondot") irányíthatósága,zajcsillapítása jó.csomagtartó mérete megfelelő.az audio-rendszer szépen szól.vezetési kényelem szintén jó.hátul kényelmes utazni.hátsó háttámla döntése egyszerü.a klímí rendessen teszi a dolgát.igaz,vissza is fogja az autót,de nem vészes. tehát,összefoglalva,jó vétel.( aki száguldozni akar és 9 másodperc alatt 100-on lenni ne ilyet vegyen)
- még semmi. csak a kötelező szerviz volt.
suzuki szántó
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2008 |