Autók » Suzuki » Splash (2008)

Splash 1.0 GLX stb.

A család keresztje

Tavaly tavasszal vették szüleim az autót azt hitték jobb lesz, mint a Swift de nem igazán jól
sikerült a váltás.A típust apa választotta a színt anya (zöld) Távol-keleti autóban gondolkoztak azért esett erre a választás, bár a nagypapi ezüstszürke négy ajtós Lacettije jobb lett volna minden szempontból, bár apám soha nem hallgat a jó tanácsra.Az autó tágasnak tűnik de hátul kevés a hely a csomagtartó pedig falatnyi, nem fér be a babakocsi.A fék újabban elkezdett csikorogni és elég sok zaj jön fel a hátsó futómű felől.A hátsó kis ablakot beékeltük azóta nem mozog.A motor nyomaték szegény ezért pörgetni kell, de ez meg a fogyasztás rovására megy
a váltó jobb, mint a Swifté. de még mindig nem tökéletes.A vastag "A" oszlop valamint a belső visszapillantó nagy holtteret okoz és ez nekem már okozott kellemetlen és veszélyes forgalmi szitut, a "C" oszlop szélessége miatt a kilátás tolatáskor nagyon takar, apu meg is nyomta kétszer a hátulját, bár most ragasztott rá valami matricát a sérülésre.A magas kasztni igen szélérzékeny úgyhogy nem árt óvatosnak lenni szeles időben.Az index hangján nem ártana változtatni, mert a mai napig nem tudtam megszokni, az Mp3-as rádió az amivel nincs gond, de hát egy autó megítélésében ez nem jelenthet előnyt.A drága ködfényszóró nem éri meg az árát, mert nem sok hasznát lehet venni.A három hengeres motor erősen rezegve jár és hiába mondják mások, hogy az ilyen meg stb. többet nem választanám ezt a variációt valamint a légkondi hamar kiveszi belőle azt az erőt amire sokszor bizony jó lenne. A hátsó futómű zaját jó lenne az első ránc felvarásnál kiküszöbölni, mert esős időben nem hallani a rádiót.A fényezés sem sikerült nagyon jól, mert a sövény belógó ágai úgy megkarcolták, hogy rossz volt ránézni és már három hét után megkezdődőtt a korrodálás.A 2,7 milliós árba nem bántuk volna, ha bele szoritanak egy hamutartót, mert ez nem hiszem, hogy nagy luxus lenne.Azért van előnye is, mert apu munkaautónak használja és szórólapozásnál jó hiszen sok teriteni való belefér.

Tótfalusi Alexa

- Bal tükör fűtés,fényszóró izzó

Suzuki Komáromi

Fenntartási költség (6) Évjárat 2008
Előző autója? swift 2 Következő autója? Suzuki Liana
Verdikt (3.9/10)

Suzuki Splash 2008 (2008)