A beteges benzin zabáló !
Szornyu! Meglattam,megtetszett,megvettem! 2.3milla lett mire kihoztam. Aztan hetrol hetre csalodtam! Az osszeszerelesi resek naprol napra nonek,a valtogomb az elso heten a kezemben maradt,valami kopogott a motor felol,kicsereltek,gyari hiba. Megint kopog. Mar meg sem tudom mondani hanyszor volt szervizben,de tobbet van naluk,mint nalam.Biztos kifogtam, jojjenek a kozhelyek.Meg egy kis karpit sincs az autoban,full igenytelen belul,de legalabb szep VOLT ujonnan,hihetetlenul karcolodik es a jobb airbagnel egyre jobban latszik a gyarilag rejtett dudor! A hangszigeteles rettenetes,zorog az egesz es pattog a futomu! A motort mindenki dicseri,hat szerintem csak 4ezres fordulattol indul meg,addig semmi! Es most oszinten,ki az a barom,aki ez folott hasznalja?Ugy 10et is bevagna! Neha oke,de a hetkoznapokban 3-4ezer a max,ott meg hasznalhatatlan,semmi nyomatek! Tudom,hogy elfogultnak tunok,de aki ilyent akar probaljon ki mast is! Nap,mint nap szenvedek vele,pedig alig van par honapos! Mi lesz 10ev utan?Borzszasztó kényelmetlen az autó, tíz kilométer megtétele után fájt benne a hátam. Az alacsony fogyasztás már felejtős ennél a modellnél, városban 7,5 liter alá még nem tudtam vinni. A motor hangos és csak magas fordulaton hajlandó valamicskét is húzni, de ekkor már szinte fütyül.A megbízhatóságot inkább hagyjuk! Soha többet magyar Suzuki !!!!!!!!!! Az ára nincs arányban az értékével! A legjobb felszereltségű változatért sem lenne szabad 2 milliónál többet kérni ! Iszonyúan veszti az értékét !!!!
- acpumpa,mp3.
suzuki fülöp