A benzinfaló,hangos bádogdoboz !
A kocsit édesanyám vásárolta magának. Mikor rájött, hogy milyen kicsi, felajánlotta nekem megvételre. Igy került hozzám az autó. Az ez elötti járm?vem egy swift volt, és azt gondoltam, hogy ennél csak jobb lehet, be kell látnom, hatalmasat tévedtem. Hihetetlenül rossz min?ség?, ocsmány, kívül-belül egyaránt, kellemetlen tapintású anyagokból. Borulékony, hangos, 10cm-es hóban elássa magát, és mérhetetlenül sokat fogyaszt. Hatalmas az értékvesztése, egy márkakeresked? sem számítja be szívesen, csak méllyen ár alatt.
Egy alkatrészt szerettem az autóban: a dísztárcsákat(le is vettem ?ket mikor hatalmas nagy küzdelem árán sikerült végül 1 éves korában megszabadulni t?le.
Néhány pozitív gondolat az autóval kapcsolatban:-----------
Negatívumok:
-nincs h?véd? üvegezés, pedig klíma van az autóban
-lehetetlen a klímát úgy beállítani, hogy ne fázzonk meg t?le
-100 km/h felett a motor teljesítménye eltünik, a hangja elviselhetetlen, és er?sen el kezd emelkedni a fogyasztás.
-a beltérben lev? anyagok, kopogósak, rossz min?ség?ek, rossz tapintásúak, és ráadásul zörögnek
-hátul két feln?tt nem fér el kényelmesen egymás mellett.
-a lábtér hátul elfogadhatatlan
-gyakorlatilag nincs csomagtartója
-a kalaptartó háló RÖHELYES, és használhatatlan
-oldalszélben renkívül inog, borulékony
-a m?szerfal megvilágítása olyan mini a ladában
-a sebességváltója katasztrófális, olyan érzést kelt bennem mintha uazban ülnék
-nagyon magas volt a vételár
-afogyasztása télen városi forgalomban:8.5 LITER.(elvittem az említett szervízbe, ahol közölték velem a m?szeres vizsgálat után, hogy az autó teljesen rendben van és a fogyasztása reális)
-a ritkán használt hátsó ajtk olyan hangot adtak ki magukból mint egy 105-ös skoda
-hihetetlenül sérülékeny, míg más autón csak a festék sérül, itt a lemez is behorpad
-ha esik az es? olyan hangzavar van az autóban, hogy nem lehet érteni egymás szavát
Én nagyon szeretem az autókat, és az autóvezetés élményét, de ez az autó egyszerüen katasztrófális, kategóriákkal rosszabb mint a swift, pedig az sem volt egy csoda járgány.
Soha többet nem vennék ilyen autót, és senki másnak sem ajánlom.
jelen pillanatban nincs autóm !
- mp3 csere....
szuzuki ász