Szeretem, mert szeret
Az autót nem száguldásra találták ki. Egy korábbi hozzászólónak üzenném. Kényelmes, kellemes utazásra, hogy biztosan eljuss oda, ahova elindultál. Csak azért ragadtam tollat (klaviatúrát), mert most jöttem meg a 45 e Km-s szervízről és produkált egy- két elképesztő számot. Gyakorlatilag csak a szokásos dolgokat kellett elvégezni rajta. A csodaszámok. Első fékek fékhatás eltérés %-ban 0 (nulla), hátsó fékek 2 (kettő). Lengéscsillapító 0 (nulla) %-os eltérésűek. Azaz az autó ezen részein nem tapasztalhatók a használat jelei. Még egy tapasztalati csodaszám: nézelődős, hazánkat átszelő utazással 5,2 literes fogyasztást teljesített 100 km-en.
Tehát nekem nem csalódás a márka. Sőt csak dicsérni, szeretni tudom. Az ezres kis Swiftünk ma is használatban van 190 ezer futott km-rel a háta mögött hibátlanul. Remélem a japán nagytestvér is ekként teszi majd a dolgát.
Immáron 100 ezer km után. Sajnálattal, de eladtam. Családon belül. Idegennel nem tettem volna jót. Maximális megelégedettséggel tudok szólni róla. SX4-re cseréltem. Már most hiányoznak a Liana finom kapcsolói, az ötletes tároló rekeszei, a napszemüvegtartója. Az ajtajai (csomagtér is) sokkal lágyabban csukódnak, mint az utódjáé. Nekem finomabb a belső kidolgozása, mint az SX4 sedané. Viszont a sebváltója túl nagy úton, kevésbé vezetetten jár. Meg kell szokni.
Motorolajat eleinte Sh 10W40-et használtam, majd 75 e km-nél váltottam Cas 5W40-re (ez nem a reklám helye). Érezhető volt motor zajszintben (halkabb lett) és fogyasztásban is (-0,2 dl)
Kár, hogy már nem gyártják. Elfért benne még az egy heti nyaralócuccal is a 4 tagú család és mindenki kényelmesen utazott.
Tényleg nem volt meghibásodás. Még izzót sem kellett cserélnem.
- Semmi - Valóban semmi. Fékbetét csere is csak 75000 km-nél.
Suzuki Budaörs,
| Szerviztapasztalat | (10) | Átlagfogyasztás | 6 l |
| Előző autója? | Swift 2000 | Következő autója? | SX4 Sedan |
| Ennyire szerette | (10) | Megérte a pénzét? | nem |
| Verdikt | (8.5/10) | ||

Újra itt a Digó Limó, az egész estés, színes, szélesvásznú népítélet
Alfi
Örömteli sz#rbanyúlás