Kiválóan formatervezett, kiforrott széria
Nagyon szeretem az 5 ajtós Lianámat. A családom ugyanígy vélekedik. Kényelmes megbízható. Annál sokkal jobb, mint a hivatalosan tesztelt ítélet. A m?anyagokat sem álló helyzetben, sem menet közben nem kopopgtatom, hiszen akkor lehet, hogy kényszeres beteg lennék. Nem dobolni vásároltam, hanem haladni és ebben a tekintetben remekül teszi a dolgát és remélem nem is fog csalódást okozni. Megnyugtat, hogy mindenhol csak jó véleményt olvasok róla.
- Ugyan még kevés 4 000 Km-t futott, de idáig semmi baja nem volt. Nagyon meg vagyok vele elégedve. El?z?leg egy 1.3-as Suzuki Swift-em volt, amely a Lianába történt els? beülés után pörg?sebbnek tünt, de már ennek is rájöttem a nyitjára és legalább ugyanúgy tudom gyorsítani, mint az 1.3-as SWiftet, gyorsításkor padlóg taposom a pedált. A vele vásárolt Yokohama nyári gumi télen csapnivaló, de ?sszel remekül futott ezzel is az autó. Most Good Year UG 7 van rajta, másnak is javaslom Kifogástalanul tapad. A 195/55/15 helyett 195/60/15-ös méretet tettem rá, mert az UG 7-es csak ezzel a mérettel kapható
Suzuki STOP Autóház, Debrecen
Idáig meg vagyok elégedve velük.
Lelkiismeretes,nyugodt, gondos , szimpatikus,kommunikativ szerel?
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | Swift Sedán | Következő autója? | Suzuki Liana |