Autók » Suzuki » Liana (2001-2007)

Liana 1,6 GLX

Jó voltál az 1.6-glx-xel

Szerettem mert jo volt az 1.6glx-es motorral 106 lovas kicsit pörgetni kellet hogy menjen de ment 200-nél meg se kottyant neki pedig eset is az eső a kmorája csak 200-ig volt számlázva de birta volna böven tovább is a gyorsulása pedig ojan 9körül volt nálam.Afelfügesztésa nagyoj jo volt az utttartása is télen amikor mevettem ujonan 3nap mulva elmentem a velencei tohoz az autopályán 170-nel visszafele pedig eset a hó és hiába volt 4x4-es az első kerék állandoan kipördült és pláne hogy hazafele dugot csináltam .Ott ahol vettem azt monták hogy 4évszakos gumi van rajta elmentem oda ahol az astrán szoktam rá gumit venni {az is jol megy 1.6gl 180-ig sikerült kihuzni} és a gumis monta hogy hiába mondják hogy 4évszakos ojan nem létezik szinte csak 1-2ojan márka van.A fogyasztása kicsit sok volt 10 l-körül igaz nyomtam is neki.Nagy volt kényelmes is meg jo is.Más autot nem akarnék csak visszaszerezni

- Semmi nem romlott el, még egy ízzó sem égett ki, amit esetleg cserélni kellett volna.

Érd m6 csak a kötelező szerviz miat és a garancia miat.

Fenntartási költség (10) Évjárat 2005
Előző autója? opel astra 16gl Következő autója? suzuki vagy opel
Verdikt (8.9/10)

Suzuki Liana 2001 (2001 - 2007)