Ez is SUZUKI?
Éppen a "körbezárt led?lt villám" emblémájú autómat cseréltem volna le hasonló márkájú akciós kifutó modellre, mikor véletlenül beültem egy Lianába. Az ártábla, és amit ezért adnak nem hagyott sokáig gondolkodni. Ebbe er?st belejátszott, hogy már volt nekem miautónk, és a menni,menni,tankolni,menni,menni.... érzést ismerem.
A jók: minden m?ködik, még másfél év után is. Ahhoz képest, hogy nem egy Hummy méret?, kényelmesen elfér mindenki, és én sem gabalyodok össze a mitfárerrel váltás közben. A kezel?gombok, karok, kapcsolók, mindent tudnak ami kell, kézreállnak, sötétben sem kell tapogatni. A motortérben nincs olajszutyok és egy es?s latyakos kátyús budapesti kalandtúra után sem kell utana sárkefe. A csomagtérben azért kedves Swiftes emlék a pótkereket elfed? farostlemez. A kollégám kijelentése, hogy "billeg" egy kicsit elbizonytalanított, de miután megszoktam a futóm?vet, az élesebb kanyarokban már egészen kicsivé tudom varázsolni a visszapillantóban a mögöttem jöv?t.
A rosszak: az 1,3 tonnás tehetetlen tömegéhez azért kicsi az 1,3 motor (egy barátom az 1.6-ost is kevesli), de nagyobb fordulaton azért élvezni lehet az éééétna..éééétna..ööhröö érzést, bár az ééé-b?l több van mint kellene.
A kipufogó hangos, ez nagyobb sebességnél az utastérben zavaró. Ismer?seinknek mondjuk azt, hogy szériatartozék a sportdob. Alacsony fordulatszámon pláne az alapjárat környékén nincs nyomaték, de ha "apa kocsit hajt", tudjon "tapasztaltan" vezetni. A csomagtartóhoz, ha nyaralni készülünk bízzunk meg logisztikai szakért?t, és az anyósülés alatti cip?tartót is csak egy gésa tudná használni. A dohányzóknak rossz hír, hogy nincs hamutartó, viszont így nincs szükség wunderbaum-ambipur szettre.
Összbenyomás: jól néz ki, kívül-belül. Kényelmes, megbízható, felszereltsége a kategóriájához képest jobb. Jó a fogyasztása, normál használatban 6,5-7.
- Futóm? állítás egy kátyú (elefánt-dagonya) után 5000 Ft
Autóklub Suzuki szerviz (Boldizsár u)
Szerintem jó, 1994-óta ide hordom az autóimat, normálisak az árak, pontosak. (eddig még nem kellett szerviz után visszavinni)
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | Astra Classic 1,4 | Következő autója? | Japán -Suzuki -Toyota |