Ez a Suzuki nem az a Suzuki
2004. április végén vettük át. Ez volt az els? ilyen új Liana a városban és bizony nagyon nagyon sokan megbámulták, és megbámulják a mai napig is. Bár csak a legalapabb, 1,3 literes, mégis olyan dolgok vannak benne, amik csak drágább autókban találhatóak meg. (pl. 4 elektromos ablak). Az elektromos ablakok hibája, hogy leállított motornál nem lehet ?ket felhúzni. A futóm? jó, a motor nem éppen pörg?s, persze ez attól is függ, milyen benzint kap. Hibája, hogy nagyobb sebességnél (120 körül) nagyon nagy a szélzaj, de hát ez egy böszme nagy autó. Hátul sok a hely, három véknyabb feln?tt simán elfér, viszont a csomagtartó elég kicsi. Egy nagyobb bevásárlás csak sz?kösen fér bele. A mi háromtagú családunknak (2 feln?tt+1 gyerek) egyel?re tökéletesen megfelel, és gondolkodunk abban, hogy esetlegesen egy ugyanilyen, de 1,6-os fullos Lianára cseréljük majd. Az áráról még egy szót: metálfénnyel együtt 2.950.000 volt. Ezért hasonló kategóriájú (Golf, Astra, Megane, 307) autót ilyen felszereltséggel nem tudtunk volna venni.
- Ezen bizony még nem romlott el semmi. Nem zörög, nem csattog, nem mozdult el és nem ragadt le semmi sem még.
Vagép Rt. Nyíregyháza
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2004 |