Családi autó a családért
Mintegy másfél éve használom az autót. Már régeben szemeztem vele, de 205-ben érett meg a helyzet (10 éves használt autó, nagyon jó akciók, kedves kiszolgálás és nem utolsó sorban végre elszántam magam). Nagyon megszerettem. Nagy elöl is, hátul is (ez kimondottan tetszik, mivel magam is megütöm a 2 méter és még így is elférek magam mögött is). Fogyatás 5,5 és 6,5 között, de volt már alatta és feletti is kicsivel (sebesség+benzin minősége). Szerintem ízléses belső, príma légkondi, fordulékonyság jó. Kicsit lomha, de nem is versenyautót akartam venni, nekem pont megfelelő (de ha egyszer beindul megy, mint a rakéta). Jól kihasználható 90 km-nél elég csendes. A Mátra elvetemült hegyi utajain (kátyú hegyek, vízátfolyás, stb.) koppant, nyüsszent, de egy minimális sérülés se lett rajta, jól össze van rakva. A nagy visszapillantóba mindent jól lehet látni. Már többen írták, hogy elől nyöszörög valami, ha bukkanókon megyünk keresztül. Állítólag ez valami gumi alkatrész, ez van). Ár/érték arány kiváló (3.120.000,-Ft volt). A szervízzel tökéletesen meg vagyok elégedve, költségek nem magasak, fenntartás olcsó, az ötajtós változat tökéletesen kihasználható. A biztosítók is olcsóra sorolták be. Kinézete: hát igen azt mondanám rá, hogy bizonyos szögből jó nézki (féloldalt előlről vagy ugyanez hátulról), de nem olyan vészes vannak ennél ótvarabb autók is. De azt nyugodtan rámondhatjuk, hogy kedves kinéezete van. Szóval szerintem tökéletes autó egy három/négyfős családnak.
- Nem volt hiba
Suzuki Mészáros Várpalota