A legjobb autó Európában a Liana - nem kell, hogy fájjon
Nincsenek rossz tulajdonságok, csak az irigyek írnak ilyet, vagy akik nem képesek befogadni ennek a kocsinak a szuper minőségét.
Fontos: Suzuki. Opel, Fiat, ugyanabból a lemezből vannak, az európai modellekre értve. A suzuki hozza a saját motorját, váltóját matsushita elektronikát és a főbb alkatrészeket,+ szuper minőség biztosítás. Ettől össze hasonlíthatatlanúl jobb a Suzuki. Előtő autóm Opel corsa volt, de rengeteg hiba volt a motorban elektronikában, soha többet nem veszek német gagyi autót. Egyre több ismerősöm mondja ezt, aki használja egy kicsit az eszét. Dolgoztam opel márka kersekedésben is, sok a hiba az opelekkel. Ha mindenki Suzukival járna tönkre mennének az autó szerelők, mert nincs hibájuk.
- Nem romlott el semmi, soha sem.
Márka szervíz
Csak olaj csere és szűrő csere kellett eddig. Ha opelt vagy woksvagent vettem volna fizetném a részletet és javíttatásokat is, rá menne a gatyám is!!
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | corsa | Következő autója? | Suzuki, sx4, de ha jön 2009-ben az új Liana akkor inkább arra gyűjtök. Remélem tartja a minőséget. |
Verdikt | (8.4/10) |