Kis vérengző
Nos már van az autóban 51e km gondoltam, megosztom a tapasztalatokat az autóval kapcsolatban újra. A kategóriáján belül szerintem az egyik legjobb autó nem sok embernek van és tényleg jól megy. Tuningolni nem érdemes mert nem lesz jobb sokan próbálták semmit nem ért. Se chip tuning, se kipufogó tuning se egyébb ilyen tuninggal nem lesz erősebb. Max a kipufogótól szebb hangja lesz. Tudomásul kell venni hogy ez egy városi autó így 140 felett már nem megy olyan jól. Viszont addig verhető sok autó főleg lámpától lámpáig. Futómű nem rossz de vigyázni kell vele főleg kanyarokban mert ha van valami kátyúba belemész hajlamos megdobni a kocsit vagy esetleg kiteszi a seggét, ami ugye nem kellemes dolog. Ha ezekre odafigyelsz jó kanyarsebességet lehet elérni. Érdemes ültetni viszont akkor még jobban oda kell figyelni ezekre az úthibákra mert akkor már a feli is bánhatja a dolgokat…
Eddig dicsértem az autót nos elmondom mi nem tetszik benne, a kormány nem állítható semerre sem, az ülést sem lehet se fel se lefelé állítani így a lábfejem hosszú távon eléggé elfárad. 120 felett nagy a menetzaj mondjuk most már elnyomja a kipufogóm :)). Az ablaktörlő eléggé gyenge egy nagyobb esönél már elvérzik. A festés sem valami vastag, a japánok itt spórolnak rendesen, rétegmérővel megmértük, szal csak finoman polírozni nehogy elkopjon :)). A karosszéria elemek nagyon drágák hozzá csak japánból rendelhető, szal csak finoman tessék törni az autót :).
Így összegezve nem bántam meg, hogy ilyet vettem a fiataloknak csak ajánlani tudom, használtan kevés kilométerrel, nagyon jó áron lehet venni. Jól meg aránylag szép autó és sok meglepetést lehet okozni azoknak akik lenézik. Ha valakinek kérdése van az autóval kapcsolatban, itt talál meg minket http://suzukisports.hu
- Eddig semmi :), de amit a többi kolléga is írt az anyosülés zörög, ha nem ülnek rajta és az elsö fényszórókat be kellett állítani.
- 2007.12.19
- 51e km van az autoban rendszeresen szervízeltem még semmi nagyobb baja nem volt. Garanciális cserébe ment egy fényszoró, azóta okés. Az alkatrészek marha lassan jönnek meg erre figyeljetek.
Még csak az 1000es szervíz van meg.
2007.12.19
Eddig az összes szervizt elvégeztettem rajta.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2004 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 42000 |