Autók » Suzuki » Ignis (2016)

Ignis GL

Tökéletes picurka

Kicsi, de szinte minden belefér, amire szükségünk van. Nagyon könnyű vele parkolni. Nagyon kis helyen meg tudok vele fordulni. Legkisebb fogyasztás országúton 80-nal 3,8 l / 100 km. Lakókocsival 5,8 l / 100 km a fogyasztásunk.
Pici lakókocsit húzok vele (330 kg), 4-esben van ereje, 5-ösben már nincs.
Kéthetes nyaraláshoz, 3 fő részére minden belefér.
Szinte mindenhol elmegy, olcsó fenntartani.
A kinézet ellenére a hátsó üléseknél is nagy a hely, kényelmesen lehet ülni benne. Hiányolom, hogy a vezetőülést nem lehet magasságban állítani. A légkondi gyorsan lefújja a párás ablakot télen is. Télen kb.2-3 km-t kell menni vele, hogy finom meleget fújjon.
Én lassan szoktam vezetni, de ha kikanyarodásnál vagy előzésnél kell, akkor 4-esben nagyon szépen ugrik. Kis rakéta.
Nincs benne pótkerék, csak ragasztókészlwt. Minthogy megvan a pótkerék helye, így én oda betettem egyet.
Szeretem, hogy kicsi, minden kéznél van benne, elhúzza a lakókocsinkat és sok helyre befér. Ez az eddigi kedvenc autóm.

- Eddig semmi

Suzuki Kőnig Székesfehérvár

FX Autó Nagykanizsa

Fenntartási költség (10) Évjárat 2018
Előző autója? Xsara Break Következő autója?
Verdikt (8.9/10)

Suzuki Ignis 2016 (2017)