Zörög, csattog, de az enyém
Kicsit gondban vagyok, mert imádom az autómat, de nem tudom agyon dicsérni. De szerintem nem is kell. Be kell látni, vannak hibái, nem is kicsik. A futóm?ve iszonyú, a 20 éves D KADTETT-em volt kb ilyen hangos, csak az kicsit konfortosabban rugózott. Ám mindenre van orvosság, néhány 10 ezer ft ráfordítással csodákat lehet kihozni a futóm?b?l. Szerintem ennyi belefér... Sokat hallom, hogy "ennyi pénzért" már lehetne ilyen meg olyan," Miért ilyen zörg?s m?anyagokból van a belseje", "fapados" Egyszer?: Venni kel 20 milláért egy X5-öst, oszt az nem fapados. Akinek meg csak ennyi pénze van, keressen magának ebben a kategóriában jobbat. Nehéz dolga lesz. Szerintem összességében ez a kocsi pont jó. nagyon jól gyorsul, jó a vége, ha meg van pakolva kevesebbet eszik, mint 1 személlyel. Én mentem vele az M7-en 5 személlyel plafonig csomagtartóval sík terepen 190km/h-val. Nem inogott, nem billegett.
- 45000 km alatt 2x cseréltettem hátsó lengéscsillapítót, 30 és 45 ezernél vátóolajat is cseréltem, mert a gyári szürny?
Suzuki Réfy Kalocsa
Suzuki Center