Városi aszfaltszaggató...
Még 3 év után is imádom vezetni,mindig okoz meglepetést.Hol a bámulatosan pőrgős motorjával,hol pedig az elpattogó hátuljával.Utobbit egy kis idő után meg lehet szokni,de kereszt bordákon legyen résen az ember.A motort miután megszoktam,kicsit erőtlennek tünt de ezen sport kipufogóval,direktszűrővel és sportgyertyával segitettem.Azóta aszfaltszaggató Bestia lett.Fogyasztása télen 7,5-8l nyáron 6,3-7l szerviz igénye kicsi/csak a kötelező szervizbe kell vinni/.Öszeszerelési minösége elfogadható,a kárpit kissé zörög és kopogós,az ülésnek nincs oldaltartása viszont elég kemény és kényelmes.Az üléshelyzet jónak mondható,még az én 192 cm magasságommal is viszonylag jól vezethető.A szervója nekem már túl finom de a váltója mintaszerü/preciz és könnyen kapcsolható/.Nagy hasmagasságából adódóan a magas patkákon mindig van parkoló helyem,igazi városi autónak tartom,de nem túl hosszú utakra is kiváló társ.Sokan lenézik az utakon de kis tömege és erős motorja miatt sokakat meglehet lepni vele lámpátol lámpáig való gyorsulásnál.Mindent összevetve jó vétel volt habár a kényelem és a minőség hagy némi kivetnivalót.
- Semmi.
Suzuki Pest