T?zön, vízen, havon - szeretem nagyon!!!
Nos. Volt már néhány új autóm, s az igazság az, hogy az Ignis vásárlására a mérhetetlen magas lakáshitel havi összege "késztetett".
Eléggé sajátos helyzetben lév?nek mondhatjuk magunkat mi Veszprémiek, mert kis város ellenére 3 Suzuki márkakeresked? is van a városban.
Nos a szervíztapasztalatnál megnevezett cégnél vásároltam 2004. októberében, amit a mai napig sem bántam meg.
Az autóval egy apróságot leszámítva semmi problémám nincs a mai napig. (El?z?leg olasz és német márka volt, amit újonnan vásároltam, japán - és Suzuki soha).
Ugyan kicsit én is - mint ahogy többen írták is - sokallom a fogyasztást, de manapság már mi az a + 1 liter 100 kilométerenként. Nekem nem kopognak - az amúgy valóban kemény - m?anyagok, s mivel állat módon soha nem hajtok, így az útról sem tért még le.
Akinek régi Swift-je van és a fogyasztás is sokat számít neki, az ne Ignist vegyen, mert akkor csak csalódni fog.
Viszont ha havas úton sokat vezet, akkor az Ignis az autója. (Drága német márkával rendelkez? szomszédom is engem kért meg a karácsonyt követ? nagy havazás során, hogy vigyem el ide meg oda. - Jó vettem Pirelli téliket rá, de amúgy is szelte volna a havat.)
Összegzésképp: ha a fogyasztás nem számít és emeltebben akar ?lni, vezetni, akkor az Ignis az autója.)
MÁRKASZERVÍZ/SZALON: A Pászti Suzukiról csak annyit, hogy kérésem számukra szinte "parancs" nincs az, amit ne tennének meg értem ügyfélért. Ja és az 1 évet követ? szervizem 17.000,- Ft-ba került. Manapság milyen új autónak kerül csak ennyibe a kötelez? szervize? Ha Suzukit vásárolok legközelebb, akkor is hozzájuk megyek.
- Vezet??lés alatt egy valami fém keresztpánt féle gyárilag csak egy oldalon került rögzítésre. (szalonban 2 perc alatt pótolták a hiányosságot)
Suzuki Pászti Veszprém, Almádi út
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2004 |