Szokni kell kis hibáival is szerethető Nubien
Használtam vettem pedig Meganeért indultam.Apró hibákat eltekinve szeretem megbízható fürge jószág.Melegben a müanyagok zörögtek némi idő ráfordítással és leleménnyel elcsendesedtek megszüntek a zavaró zörejek.Toronycsapágy hibára gyanakodva ki is cserélték a jobb oldalon mire kiderült a gömbcsukló porvédő gyürű esett le kinyírva a gömbcsuklót. A szerelő eltörte az Abs jeladó gyűrüt a szervizből kihozva érdekesen működött a fék (80000ft féltegelycserével megoldható a szerelő véleménye szerint nem cserélhető a jeladó tárcsa)Mire sikerűlt bebízonyítanom a szerelő balfxszságát a szervízvezető a munkadíjon felül 20000ft ajándékkal tudta lecsillapítani dühönet és ne üssem agyon a szerelőt.MASZEK uton 5000ft és minden rendben volt.Kettő személyig kiválóan gyorsul Horvátországban full tele remekül vette az akadályolat a szerpentínen nem volt gond szokni kell a kaszni billegését de jóindulatúan viselkedik a futómű pedig kissé kemény.189 cm magasságommal kényelmesen elférek jó a kilátás előre és hátra is.Nagy sebességnél a nem sebességföggű szervó miatt orrkönnyűvé instabíllá válik (140Km felett).Fogyasztása 6.5-7.2 klímával a benzinre érzékeny OMV-és szereti és megy is tőle veszettül.3500 ford-tól kilő mint a puskagolyó még terhelten is. 1300-as motor amit tud ehhez a kasznihoz megfelelő.Összegezve nem rossz kis autó,ha a szerviz intervallumokat betartva megbízható jó útitárs válhat belőle.
- Hátsó ablakmosó,jobb gömbcsukó, lengő trapéz (aknára futottam esőben azthittem kiszakadt a futómű),napellenző,kárpítrögzítő elemek.
Suzuki Barta,Suzuki Allegró
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2003 |