Szeretem. Fiatalos kis vagány
Volt egy wagonr+(takony r+) is elötte ahoz képest egy álom!!!Rengeteget járok vele 1év alatt(44000) és kiaszott megbizható fürge bár néha a 93 lóer? nem érzékelhetö föleg klima mellet.Nekem baromi kényelmes(173 cm magas vagyok)az ülés tökéletes pozicióba állitható.Az elefántfül nagyságu küls? visszapilantók tökéletes hátra látást biztositanak.olyan 140-150töl hangos a motor.A gyári"hifi" egy nagy szar!!!Bár a cd lejátszó nem ugrál minden egyes döcinél.A futómú merev de nem annyira mint a takony r+ nak.A SUZUKI ezzel a kocsival sztem nagyot alkotott.Biztonságilag kitün?.A haver frontálisan pukkant egy opellal s kissebb sérülésekkel szált ki a saját lábán a kocsiból az opeloshoz mentöt kellet hivni!!!(? 110-zel az opel 100-zal ment).Mi is biztonságosabb???Na jó a régi swift az egy fostalicska!!!Jól lehet tuningolni meg optikázni.
- Benzinszivatyu vacakolt benne 1szer.Kiakadt a váltó bovden 2 4 R nem müködött.Azóta semmi baja nincs.
Carmo Suzuki Nyiregyháza de senkinek nem ajánlom mert lassuak mint a tetü.Még a garanciás dolgokat is pénzért akarják kijavitani.Egy szóval szrok.De muszáj ide hordani a "garancia" miatt.Viszont aránylag olcsóak.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | 100 | Következő autója? | Skoda Octavia.De még rá ér |