Suzuki - a MI autónk
Nem értem a sok negatív kritikát. Akármelyik márkát nézem, mindenhol vannak jó és rossz tapasztalatok. Az Ignis nekem a biztonságot jelenti, lehet hogy egy rosszabb úton rázósabb, de ezért nem a gyárat kell szidni hanem az utak tulajdonosát, aki ilyen állapotban meri hagyni őket.
Négy órás egybefüggő utazás után sem a derekam, sem egyéb testrészem nem fájt, és azon az úton nem is rázott, mert viszonylag normális úton mentünk.
Tetszik, hogy az utat jobban belátom mint egy alacsonyabb autóból, plusz idős szüleim nehézségek nélkül be tudnak ülni.
Tény, hogy nem egy halk nagyobb sebességen, de aki ilyet akar, az vegyen dupla összegért másmilyen márkát. Amit utálok, hogy ha lassan megyek - betartva a sebességet - kevés az az autós, aki nem akar versenyezni velem. Pl.: az autó hátsójába tapadva alig várja az előzési lehetőséget, vagy meg sem várja azt. Ezek szerint olyan híre lehet az Ignisnek, hogy nehéz leelőzni:) Aki szerint nem pörgős, az javítson a vezetési technikáján.
Összegezve: biztonságos, keveset fogyaszt és évekig nem kell hozzányúlni (ez autószerelő ismerőseim véleménye is). IMÁDOM.
- semmi
Suzuki Hirt Tamási