Soha többet....
Én eléggé sokat használtam (38000 km) a kocsit és ezért átfogó tapasztalataim vannak vele kapcsolatban. El?ször írom a jókat. Igénytelen autó és megbízható. Kategóriájában er?s motor amit feljavítottam sportlégsz?r? betéttel. Én mentem vele 190-et is, hosszabb távon végig 160. Mondjuk itt már evett rendesen.:))Aki mást mond annak valami baj van a gépével vagy csak nem ismeri az autóját. Ennyi a jó nagyjából. Amin ledöbbentem az a rugózás szinte teljes hiánya. Hogy a fenébe tudtak egy ilyen fapados autót csinálni ilyen sz.r utakra. A kanyarokban, ha van egy kis hepe-hupa nem követi a kerék az aszfaltot és már dobja is ki a farát. ÉLETVESZÉLY! A sok kopogós m?anyag már pár ezer kilóméternél el kezdett zörögni. F?leg a keszty?tartó. Abban már régóta nem tartok semmit. Persze így is elkezd zörögni bizonyos id? után. Amúgy az ajtókárpitoktól kezdve ninden zörög benne. Zenét kicsit hangosabban nem lehet benne hallgatni, mert rögtön torzít. Autópályán 130-140 esetén nem is megy a rádióm, mert csak zörögne. A hangcsillapítás olyan mintha mindig le lenne engedve valamelyik hátsó ablak. Minden k?felver?dés, bucka behallatszik ahogy átmegy rajta a kerék. Anyag nincs benne. Sebváltó külön élmény! 1-est nem mindig akarja, úgyhogy szidnak mögöttem, hogy mit bénázok már miért nem indulok? 3-as visszaváltáskor akkorát reccsen, hogy azt hinném minden fogaskereket ledaráltam. Minden váltás nagy kattanással jár amit persze tökéletesen hallani. Az ablaktörl? reléje mindig kattan mint az index. Az üléskárpit fekete volt, de már a nap kiszívta és szürke lett. Az ülésem 25000 km után már kiültem pedig csak 77 kg vagyok. most kiszállok bel?le, mert már nem érdekel mennyit bukok rajta csak szabaduljak meg t?le. Hál istennek egy új Golf Plus az új autóm és nincs az a zongora amivel a különbségat lehetne játszani a két kocsi között.
- cd-s rádió garanciába csere
Suzuki Benk?
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 2004 |