Sárga Villám
Az autoban lévö miniatür dizelmotor méretét meghazudtolo erejével nem tudok betelni.Az auto föleg egy személlyel félelmetesen huz,és még a gázpedál véghelyzetekik történö taposásával sem sikerült a vegyes használati üzemanyag fogyasztását 5 liter gázolaj fölé vinni.Igaz hogy ez a szalonban mondott 4 liternél több.Az auto müszerfala modern, bajom itt belül csak az ülésekkel van.A vezetö ülés mehetne még hátrébb,és az is zavaro,hogy mikor a hátso üléseket elfektetem a háttámla nem süllyed sikba.Ez pakolásnál elég kényelmetlen.A csomagtarto pedig a suzukiban ismét csak zseb.Az auto legrosszabb része kétség kivül a merevtengelyes hátso futomü.Hatalmas durranásokkal számol be a magyar uthálozat hibáirol.
- Üzemanyag szürön lévö elektromos csatlakozo öntéshibás volt,használat közben szétrázodott,a müszerfalon lévö szervizlámpa világitott.A szervizben 20 perc alatt ingyenesen javitották.
- Az autora vonohorog lett kérve,de az a biztositék amiröl a féklámpák müködnek nem birta az utánfuto plussz égöit.Sajnos ezen a biztositékon van a dizel befecskendezö elektronika is,igy az elsö vontatás lerobbanással végzödött.
Suzuki Top
Suzuki Molnár Majosháza