Autók » Suzuki » Ignis (2003)

Ignis 1,3

Országúti meglepetés

Jelenleg is megvan a kocsi, nagyon jók a tapasztalataim. Megbízható, teljesítménye megfelelö, nagyon jól gyorsul. Jók a fékek. A magas felépítés és a kemény hátsó rugózás miatt kicsit rázós. Kanyarban a magas felépítés nem igazán hátrány, szerintem egészen jól fekszi az utat. A teljesítményére jellemz?, hogy a 150-160 km/h-s utazósebesség teljesen rendben van, bár itt már nem 6 litert eszik.

II. fejezet
Most 48,000 Km van benne, de panasz továbbra sincs. Az biztos, hogy a lengéscsillapítók már nem tündökölnek, de az a magyar utaknak is köszönhető. A kocsiból sikerült egy komoly menetet kipasszírozni, mert a Balatanról sietni kellett haza, így két felnőttel és két gyerekkel és csomagokkal folyamatosan 175-180 km/h között közlekedtem vele. Néztek is az M7-en!! A fogyasztása az viszont barátságtalanul 11 liter lett ez alatt a kis hajtás alatt.

Most volt először zöldkártyán és a mérések szerint teljesen a gyári értékeket hozta. Teljesen rendben van a szekér.

- Nem romlott el.

Carcomplex Kft. XVIII. ker. Hengermalom u. Itt vásároltam. Egy kátyú után ingyen állították a futóm?vet. A kötelez? szervíz kissé drága, de nagyon megbízható és korrekt szervíz.

Suzuki Hollós, XXII. ker. Háros út. Nagyon rendesek, és rugalmasak.

Fenntartási költség (10) Évjárat 2004
Előző autója? Lanos Következő autója? Suzuki SX4; Suzuki Ignis; Skoda Octavia
Verdikt (7.4/10)

Suzuki Ignis 2003 (2003 - 2007)