Nyűhetetlen barom
A leglényegesebb ezzel az autóval kapcsolatban, hogy csak tankolni kell, meg néha szélvédőmosót tölteni bele.
Egyébként hozzá sem kellett nyúlni négy év alatt, a szervizesek cseréltek fékbetétet 3 évesen, pedig állítólag tovább bírják.
Mindig indul, mindig megy, jól húz, visszaváltva nem félek vele előzni.
Országúti éles kanyarban 70-nel az SX4 Sedan ESP-vel jobban tart, dehát ebben olyan nincs, meg ez elég abszurd összehasonlítás. A merev tengely miatt hátul gyűlölök utazni, úgy érzem magam mint egy zsák krumpli.
Nagyon jól szolgál, hazahozott már 3 felnőtt embert, miközben 250 kg kavicssal lett megpakolva. Vitt már annyi növényt a kertbe, hogy meg sem tudom számolni (2 méter magas rakétaborókákat, 1,5 méteres gömbtujákat, egyszerre akár 8-10 közepes, nagyobb örökzöldet is). Hozott már csatornát, bőrfotelt, HDTV-t. Úgyhogy remekül pakolható.
Nekem kényelemre nem túl ötcsillagos, az utódja egy SX4 Sedan 1.6 GS szeretne lenni. Semmi baj az Ignissel, viszont már mikor megvettük rossz hitelt választottunk, és ezen szeretnénk javítani. De mindenhol úgy néznek ránk, mintha egy rakás szemetet akarnánk beszámíttatni. Az, hogy űlésfűtés, egyedi kárpit és konzol, etc... is van benne? Jaj, hát az nem lényeg, hogy x millió értékű extra van benne, akkor is annyiért vesszük be mint a 180 000 kilométeres, ötször totálkáros tekerőablakos változatot, mert hát sok van belőle. De mikor majd eladjuk kétszer annyiért amennyit magának adunk, akkor megizzasztjuk azt aki megveszi.
Úgyhogy hála a mai csodálatos és kedves kereskedőknek és szalonoknak, úgy tűnik, marad ez az autónk. Semmi baj vele, remek, "nyűhetetlen barom". Csak az a rossz hitel...
Az pedig, hogy a Suzuki nem jó, és keveset ér, óriási marhaság.
- 3 évesen egy kötelező szervíznél fékbetéteket cseréltek (20-25 körül munkadíjjal), mert állítólag kiesett volna alólunk. Pedig nem hinném, hogy bármi baja lett volna...
Suzuki Limuzin Autóház, Debrecen
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | Astra Classic 1.4 | Következő autója? | SX4 Sedan 1.6 GS, vagy valami kényelmes japán |
Verdikt | (7.6/10) |