Autók » Suzuki » Ignis (2003)

Ignis 1.3

Munka gép!!

Sziasztok!!
Az a lényeg h mi céges kocsinak kaptuk augusztus elején a akkor volt benne 202000 Km!!! két éves kocsiról van szó szóval kapót rendese az életöl mindenki ütötte vágta rendesen!! Én amúgy német autó párti vagyok de megkel mondanom őszintén h nem semmi a mit kibír alattunk az ne semmi! A fogyasztás az olyan 10 l körül alakult de inkább fölötte hegyek völgyek földutak minden ami elképzelhető mindent kapót! 3 hónap alatt beletettünk 20000 km-r bele úgy semmi gond nemvolt vele!! De már hátsó lengés csillapító nagyon kellene bele meg lesi kellene szervizelni de hiába mondjuk nemérdeki a főnököket!!! Na az a lényeg h olyan amilyen futómű nulla,kényelem semmi,motor nagyon jó!! Ennyi

- Lengés csillapító!

Fenntartási költség (5) Évjárat 2006
Teljesítmény (4) Km vásárláskor 202000
Megbízhatóság (8) Vezetett km 20000
Előző autója? Következő autója?
Verdikt (3.3/10)

Suzuki Ignis 2003 (2003 - 2007)