Autók » Suzuki » Ignis (2003)

Ignis 1,3 GLX

Meg lehet szokni,sőt,szeretni...

Sziasztok! Buszvezető vagyok,immár 22 éve. Sok-sok kilométer... 14 éves Ford Mondeóból ültem át Ignisbe. Tudtam,nem lesz jobb. A motorja valami csoda... Ne ijedjetek meg az első párszáz kilométeren megkajcsizza a tizet,aztán csak csökken és csökken. Jelenleg 7 liter alatt beéri városban. Tempósan! Csak a tükröt kell nézni,hogy elmarad mindenki... A futómű viszont kaki... Már majdnem eladtam...Üt,pattog...Rémes! Aztán gondoltam egyet,s lecseréltem a gumikat 185/60-asokra! Gyerekek!!! Ez kelllll!!!! minden bajom megszünt,nem üt az útegyenetlenségeken,a kanyarokban pedig ott marad a sávjában-ezerrel is! Vettem még bele egy kartámaszt,a váltás azóta játék,s a kényelem.... Szóval pici átalakítással egy nagyautó kényelmét,s menetdinamikáját nyújtja alacsony fogyasztás mellett. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

- Semmi.

Szabó Suzuki Kazincbarcika

Fenntartási költség (10) Évjárat 2007
Előző autója? Ford Mondeo Következő autója? Suzuki SX 4
Verdikt (7.3/10)

Suzuki Ignis 2003 (2003 - 2007)