Autók » Suzuki » Ignis (2003)

Ignis 1,2-ES DDIS

Kutya, szamár és ló keveréke

Alapjában véve nem rossz autó.Az igényeknek szerényen megfelel.Persze a hitel felvétele miatt a keresked? és fóleg az éhes bankok-név nélkül mert mind az-járnak jól.A DDis tipus egy id? után elkezd muzsikálni különböz? boritások önálló életüket kezdik élni az utastérben.Ezeket kiékelve elviselhet?.A gyár reklámból 1,3-nak adja meg a tipust,de valójában csak 1.2-es

- Gyakorlatilag még nem romlott el semmi,de egy konstrukciós hibát fedeztem fel rajta a légkondi utólagos beépitése után.A légkondi teljesitménye kicsi a gépkocsi utastaréhez.Ezen kivül csak úgy lehet használni,hogy a napellenz?t lehajtom,-ami néha zavar a kilátásban-különben pont homlokon vág a hideg leveg?..

Nem hordom szervizbe,a kötelez? szervizelést némi ellenszolgáltatásért beüttetem,saját -évek óta ismert szerel?m-végzi el az aktuális szervizelést.Nem bizoma márkaképviseletek szerel?inek tudásában.

A márkakeresked?k szervizeinek szerel?i ha adsz jattot akkor mosolyogva és kedvesen vágnak át,ha nem adsz akkor morcosan.Ha esetleg valamilyen alkatrészt kell cserélni az igen hosszadalmas folyamat.

Fenntartási költség (5) Évjárat 2
Előző autója? D-2oo 1984-es Következő autója? pénztárca határozza meg
Verdikt (5.8/10)

Suzuki Ignis 2003 (2003 - 2007)