Autók » Suzuki » Ignis (2003)

Ignis 1,3 GC

Jó, ha nincs más!!!

Mit is irjak? Suzuki. Viszonylag olcsón vettük használtan 1,5 évesen. Igen örültünk mikor meglett. Egy igen régi lom volt előtte a családban, tehát az Ignis egy álom volt ahoz képest minden téren. Az igazság az ,ez egy alap modell tehát semmi nincs benne még rádiót is nekem kellett bele vennem. A szervókormányon meg a kát légzsákon kívűl semmi "extra" nincs benne. Még az ajtókat is eggyenkét lehet bezárni hmmm.... később rájöttünk hogyan lehet bezárni kulcs nélkül az ajtót. Vesztünkre! Volt egynéhány utunk ez miatt :) Öszintén megmondva én többet vártam tőle. Az összeszerelés az eléggé hanyag, a felhasznált anyagok sem éppen a legjobbak. A motor és a váltó Japán! A motorral nem is volt gond, de a váltóval.. Na mindegy. A fogyasztás elfogadható ha nem hajszoljuk. Előnye: magas könnyű ki beszállni viszonylag olcsón fenntartható. Ennyi Nem egy állomautó. de jó ha nincs más.

- Szinkrongyűrű 2. fokozatnál, kinyomócsapágy, kuplungtárcsa, akkumlátor stb... (apróbb dolgok)

Fenntartási költség (5) Évjárat 2003
Előző autója? Következő autója? Majd egyszer ha sok pénzem lesz!
Verdikt (4.7/10)

Suzuki Ignis 2003 (2003 - 2007)