Autók » Suzuki » Ignis (2003)

Ignis 1.3 vvt-i

Igénytelen gusztustalan japán igásló

Hol volt hol nem....
Réges régen egy távolkeleti kis szigetországban megszületett ez a igénytelen és gusztstalanul csúnya jószág.
Ez a történet 2004-re nyúlik vissza, amikor nálunk leszerelt az utolsó sorkatona.
Sőőt ekkor jelent meg az első bluetooth-al terjedő mobiltelefon vírus, de még a karácsonyi szökőár (cunami) is ez időtájt volt.
Komáromi Géringer szalonba vásároltuk az első új autónkat. Nem azért mert oly csodás kifinomult formák és minden extrával ellátott csupán erre volt pénzünk :D
De azt bátran kijelenthetem hogy talán a legjobb választás volt. Konkrétan az autó választott minket.
Nagyon alacsony fogyasztás, igénytelen benzines japán motor,
Jelenleg 350 ezer km van a kicsikébe. Gyári vízpumpa,vezérlés....stb
Csakis a kopó alkatrészek cseréjére kellett figyelni no meg a 8-10 ezrenkénti eneos 5w30 olajra.
A műszerfala kemény és rideg müanyag, cserébe ennyi megtett km után is szinte kopás mentes a beltér.
Az autó szinte minden terepen helyt állt.
Tényleg csak ajánlani tudom.
Csatoltam néhány képet úgy gondolom ezek magukért beszélnek.
Ha kérdésed van vagy esetleg szeretnéd kipróbálni, egyeztetünk időpontot és lehetőséget biztosítok.
Bárcsak minden autó így nézne ki ennyi km és kínzás után.

- Kopó alkatrészeken kívül sajnos váltó olaj csere elmulasztása miatt váltó cserére szorult. - Ezen kívül csak olajcsere és tankolás

Géringer komárom

Bosch tárkány

Fenntartási költség (10) Évjárat 2004
Kényelem (6) Használati időtartam év
Előző autója? Következő autója? Previa
Verdikt (9.1/10)

Suzuki Ignis 2003 (2003 - 2007)