Autók » Suzuki » Ignis (2003)

Ignis 1.3 GC

Igénytelen, de elnézhető neki!

Nagyjából tágas autó 4 személynek,igaz ekkor a csomagtartóba maximum csak az utasok alsóneműi férnek el. A kesztyűtartó jobb oldalánál egy 1.5 - 2 cm rés van az illesztésnél-olyan mintha az egész el lenne ferdülve-nagyon gagyi! A futóműről annyit, hogy szerintem annyira rosszul sikerült, hogy az szavakban nem elmondható.Ha kicsit kátyús úton kell vele közlekednem,inkább előtte koplalok mert,mindent kiráz belőlem! A barátom kipróbálta, azt mondta, hogy ha a kerekek elé rakok egy fémpénzt, Ő átmegy rajta és megmondja, hogy FEJ vagy ÍRÁS!
A belső műanyagok olyanok mintha a kukából szedték volna össze őket! A "Hifi" 4 hangszóróval egyszerűen siralmas!
Ennyit a rossz oldaláról! Pozitívumként viszont említhető a 93LE-s motor, ami kellő dinamizmussal mozgatja a kisautót, a kinyírhatatlan váltó ( tényleg nagyon nyúzom, a szervíz szerint még tökéletes állapotú) és az ára! Bár ha most vehetnék ennyi pénzért autót, inkább egy fapados Swiftre esne a választásom!

- még semmi

Suzuki Barta Szekszárd

Fenntartási költség (8) Évjárat 2004
Előző autója? régi swift Következő autója? már van egy VW POLO
Verdikt (5.9/10)

Suzuki Ignis 2003 (2003 - 2007)