Autók » Suzuki » Ignis (2003)

Ignis 1.3 glx magic

hibás vétel

amikor megvettem azt hittem jo választás hamar rájöttem leeszi a fejem 70000km körül bele rakattam a gázt az ablak törlő elejétöl fogva csak a szervizben müködött esőben általában megállt ezután végleg beadta akulcsot suzuki szervizben 2x javítva a gáz miatt csak készpénzért 7500ft/alkalom utana 5000ft ért vettem magam kicseréltem azóta hibátlan.75000km trafo felmondta a szolgálatot gáz miatt nem garis 30000ft szuzuki szervizben bontoban a másik 5000ft 100000km nincs alapjárat különböző szervizek kulönböző diagnózis hengerfej levétel min 100000max 350000ft a szelep ára 3000ft körül van . ja vásárláskor meg alkudtunk a kereskedővel 9 év 28000ft/ hó aláirtuk a papírokat mad vártuk a gépet 1hét mulva szoltak baj van nagy a kockázat a havi részlet 34000ft válaszunk akkor nem kell .-akkor ugrik a befizetett 10% -azt szeretném én látni.-2nap mulva hivtak minden marad a régiben csak nyugodjak +.2hét megvan az autó csak alá kell irni a vám papirokat apám ment be elé toltak egy rakás papirt ö + aláirta . átvétel után jőttem rá a 9évet átirták 10re Gyomaendröd suzuki kereskedés.Minden jó ha jó a vége csak valahogy + kell szabadulni tőlle.

- elektromos ablak.ablaktörlőmotor. hengerfej,trafo. gumik, fékbetét, tárcsák, váltó hihetetlen rossz, kiégőizzók.alapjárat folyton elmegy 2006 utáni model csak speciális szerszámokkal javítható

Fenntartási költség (3) Évjárat 2006
Megbízhatóság (1) Vezetett km 120000
Előző autója? racer Következő autója? nem szuzuki
Verdikt (2.1/10)

Suzuki Ignis 2003 (2003 - 2007)