Hasznos társ
Alapjában véve jó autó Neki köszönhetem, hogy nincs vesekövem. Ha autópályára tévedek, akkor a matrica és a plusz fogyasztás kritikus. Tartós 150-es tempóban 12 litert is tud fogyasztani. Tetszett viszont, hogy a sebesség mér? mutatója képes elérni a 200-as értéket is, bár kedvszegésnek el kell mondjam, hogy a GPS ilyenkor még csak 180-at mér. A bridgestone gumik nagyon jól bírják, bár a km-ek miatt már lassan azért cserére szorulnak. A fékek nagyon hatásosak, most hogy válla van a tárcsának, hangosan csikorog, száraz id?ben. Ma már a müanyagok szépen zörögnek belül, váltógomb feliratai lekoptak. Gázpedál benyomáskor nyikorog néha.
Jól vezethet? autó, a nagy hasmagasság csak igen er?s oldalszélben bosszúlja meg magát, városi közlekedésben, és a rossz utakon kifejezetten jó! A légkondicionáló berendezés nagyon kellemes, jól szabályozható. Az ülések szövete nagyon strapabíró, jól tisztítható, bár szine miatt kényes. Nagyon nagy az értékvesztése. 2170 e-ért vettem, ma a legmagasabb ajánlat 1700 e Ft.
- Els? futóm?, toronycsapágyak 15000 km-nél feladták a harcot, garanciális csere. Testkábel eltört, az autó pedig otthagyott az út szélén, szerencsére a suzuki asistant jól m?ködött, gyors volt a javítás.
Suzuki TOP Kft.
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2003 |
Előző autója? | Swift | Következő autója? | Seat Toledo (mert szép, nagy, kényelmesnek t?nik...) |
Verdikt | (6.5/10) |