Autók » Suzuki » Ignis (2003)

Ignis 1.3

Gyalázat

Folyamatosan egy kérdést hajtogatok: Hogy lehet ennyire elrontani egy amúgy jó autónak megálmodott tervet? Magas alváz, dinamikus motor, 5 ajtó, japán. Jól hangzik ugye? Aztán elkészítik, kipróbálod és nem hiszed el, hogy a gyárban ezt így megfelelőnek találják. Ezt ki lehet így adni? Ez kész van így? Közlekedésre alkalmas gépjármű? Normális? Na akkor: A futómű, nem is tudom, olyan nincs benne, kerekek a tengelyen, ennyi.Váltó, azt mondják nem hibáztak, nem tudnak az emberek váltani, ezért megy tönkre az összes Ignis váltó az országban idő előtt. Villamosság, alul van méretezve az összes kábel, most komolyan, ezen spóroltatok? Inkább vettétek volna le a térképlámpát a szemem elől mert megvakulok, legközelebb a fejem fölé rakjátok, tudjátok mint a régi szoci autókban, ott jó helye lesz.Duda, jó hogy nem a kormány kerületére raktátok, picit sikerült beljebb kettőt is,legközelebb középre egyet és kész is, ahogy a nagyok is teszik.Ajtókárpit, hány fillér volt az a harisnya vastagságú fekete szita anyag? A világítás kapcsolónál a piros kábelt vágjátok el, ha már bekötöttétek rossz helyre. Ha lesz majd lóvé 15 cm rel toldjátok meg a belteret, hogy a kislányom lába ne a számban legyen. Ha nem lenne mihez hasonlítani, jó autó lenne mert megbízható egy darabig de mivel más is van a piacon, így ezt most hagyjuk is.

- Katalizátor, fényjelzők, futómű, központizár, váltó.

Autoklub

Fenntartási költség (5) Évjárat 2006
Előző autója? Almera Következő autója? Corolla verso
Verdikt (4.4/10)

Suzuki Ignis 2003 (2003 - 2007)