Gladiátor, az asszony kedvence
Én sajnos nem tudtam sokáig használni, mert összezúzták, hátulról egy zsiga, de ez idő alatt mindennapos használatban volt. Amikor megvettem rossz volt benne valami fűtés kütyü, de ezt orvosolták 10másodperc alatt, persze garanciában.Motorikusan kigyilkolhatatlan nagyon erős, a futóműve elmegy, meg el lehet tekinteni az utastérben néha zajongó műanyagoktól is.Nekünk 2 gyerekülés van benne de még így is kényelmesen el lehet benne férni, a csomagtartója lehetne nagyobb is, az anternája 20 fillért nem ér, de inkább hallgass cd-t.A kasznija szerintem nagyon jó de ezt tapasztalatból mondom mert a hátulját összezúzta egy zsiguli (kb 50-nel belémjött, 20 méter fékezés után, engem kézifékkel eltolt kb.3 métert)amiről azt mondják, hogy nagyon erős az be se indult(totálkár), az Ignis a kerekén vitt haza, pedig elég súlyosan összetört a háta.A benzint nagyon szereti városi használatra nem a legjobb de nagyon pörgős és ez kiegyenlíti a statisztikát.Ebben az autóban én nem csalódtam csak már jó volna vezetni, mert persze még megy a procedúra a hülye f..sznak se jogsi se kötelező ahogy azt illik.(bakkel).Ebből az a tanúlság: Ne mássz fára ha nem tudsz úszni mert elüt a villamos.
- Fűtésnél valami elektronika
St.-i volt Vitai.
Vitai Eger-talán majd ha minden igaz.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2003 |
Előző autója? | – | Következő autója? | Opel Astra H |