Autók » Suzuki » Ignis (2003)

Ignis 1,3 GL

GL, az alaptípus - ahogy az Isten megteremtette

Most olvastam a TotalCaron a SwiftII-Ignis összehasonlítást. Az új SwiftII nekem is nagyon tetszik, mindenesetre mint elfogult Ignis tulaj mondhatom: finoman szólva más mint a többi, aki egy ilyen autóra azt mondja, neki nem kell... (F?leg azon az alapáron, ahogy most adják!)
Egyértelm?en praktikusabb belter? és építés? a SwfitII-nél, egy család számára jóval használhatóbb is. A kilátás és kényelem számomra kiváló, a menetteljesítmények b?ven megfelelnek az elvártnak.
A GL az alaptípus, tehát az ABS és két légzsák mellett nemigen van benne semmi. Szervo sem - de az autó teljesen könnyen, problémamentesen vezethet?, a felépítmény nem érz?dik ingatagnak, viszont elég magas ahhoz, hogy a honi kátyúmez?kön kevésbé legyen kitéve egy alapos alvázrombolásnak.
A beltér hangulatos, az ülések megfelel?en párnázottak, a m?szerfal áttekinthet?, megvilágításának er?ssége változtatható. A hátsó ülések 60:40 arányban dönthet?ek, s?t a d?lésszög 5 fokozatban állítható is, a kalaptartó kivehet?.
Hogy azért mondjak negatívumot is: a váltó nehezebben kezelhet? számomra, mint a SwiftI-ben volt, nem szeretem azt sem, hogy a fényszóró bekapcsolása külön kapcsolóról történik és nem a bajuszkapcsoló forgatásával.

SZVSZ az Ignis az egyik legjobb választás a kiscsaládosoknak, mára már kiforrott, bizonyított modell, szerintem esztétikus küls? és bels? jellemz?kkel, 93 lovas VVT motorral, ABS-szel és két légzsákkal, az egyik legolcsóbb CASCO-val. Nemigen vannak olyanok, akik mindezt egyszerre tudnának nyújtani ilyen áron. Minden szempontból szerethet? autó.
A kátyús budapesti mez?nyben menetteljesítményekr?l papolni meg több mint nevetséges!

A kereskedésben alapból járt mellé a közeljöv?ben elképzelhet?en nálunk is kötelez? tartozék fényvisszaver? mellény. :-)

- Vadiúj autó, egyenl?re semmi.

Fenntartási költség (8) Évjárat 2005
Előző autója? Twingo Következő autója? ráérek még...
Verdikt (7.7/10)

Suzuki Ignis 2003 (2003 - 2007)