Autók » Suzuki » Ignis (2003)

Ignis 1,3 GLX/AC

Egy új családtag

Az els? új autója a családnak, így már eleve élmény volt a vele való közlekedés. A kés?bbi használat közben derült csak ki, hogy az ülések oldaltartása aligha mondható megfelel?nek, éles kanyarokban az ember majd kiesik az ülésb?l.
A motor harapós, de a városi közlekedésben egy kissé talán túl jó is az étvágya.
A futómüvekkel nem volt problémám, bár rossz úton a karosszéria talán egy kicsit jobban billeg a kelleténél.

- Eddig semmi, bár 2 hónapos korában a gyár visszahívta ellenörzésre.

Suzuki Alfa, Szolnok
Az emberrel csak addig voltak el?zékenyek és kedvesek, amíg a szerz?dést alá nem írta.

Suzuki Treff, Szolnok
Telefonos egyeztetés után minden további nélkül fogadták az autót, ha a megbeszélt id?pont el?tt érkeztem sem kellet várnom 10 percnél többet, korrekt árakkal és udvarias bánásmóddal találkozik az ügyfél.

Fenntartási költség (7) Évjárat 2004
Előző autója? Trabant 601s Következő autója? Ignis vagy SwiftII
Verdikt (7.3/10)

Suzuki Ignis 2003 (2003 - 2007)