Barátságos munkatárs
Csak röviden.
Suzuki, tehát olcsó, az alpafelszereltség, teljesítmény, megbízhatóság minden más típusénál jobb - ugyanezért az árért. A kemény rugózás és igénytelennek nevezhető belső az olcsóság "ára". Nekem abszolút fapados változatom van, mert az extráktól sem kényelmesebb, sem gyorsabb, sem erősebb nem lesz az autó, viszont nekem egy 5 tagú családot és szerény csomagját elbíró, kifizethető autóra volt szükségem.
Az Ignis erre a célra alkalmas. Aki köpköd a kényelmetlenségekre és a motor teljesítményére és megpróbálja más típusokkal összehasonlítani, annak csak azt mondom, hogy az árcédulát is legyen szíves megnézni. Ignis alapból 2,4 mila, peugeot 206 ugyanolyan motorteljesítménnyel és felszereltséggel + 600 000 vagy 1 mila, a 307-esről nem is beszélve. Aki Suzukiba extrákat kér százezrekért, viszont szerintem egy kicsit perverz. Szóval a virslit ne hasonlítsuk össze a bélszínnel. Álmaim autója a Peugeot 407, kicsit reálisabb a 307, de a valóság az Ignis. Szeretem, mert jó, megbízható és teszi a dolgát.
- Mé semmi, bár a szerviz kétszer is cserélt 2 db 5W-os izzót, de hogy melyiket, gőzöm sincs.
Csepeli Suzuki szalon
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2004 |