Annál is kisebb, mint aminek látszik! Benzinzabáló
Kerestünk egy 2. autónak valót, amivel a család hölgytagja majd eljárogat ide-oda. Gyerekek oviba, bevásárlás stb.
Városi autónak Suzuki kis fogyasztás tökéletes lesz!
Megvettük és rádöbbentünk...
A gyerekülések hátsó ülésre helyezése után döbbentünk rá, hogy ez kissebb mint aminek látszik, pedig kívülr?l is kicsi.
A gyerekek lába az els? ülés miatt alig fér el, ha el?rehúzzuk az els? ülsét, akkor nem tudunk vezetni. A Gyereke 3 és 4 évesek, mi lesz ha még n?nek!
A csomagtartóban 3 Tescos szatyron kívül semmi nem fér el.
Kis bicikli, csomagok stb. ááá álmodni se merj!
Egyébként pörg?s kis motot, a GS felszereltség nyújt egy két + dolgot, ülésf?tés stb.
Télen nagyon jó a 4 kerék meghajtás. (ez az egy ami kifejezetten mellette szól)
A magasabb építése miatt soha nem akadtunk fent egyetlen szegélykövön sem. Parkolni jól lehet vele.
Menetteljesítmény, hááát? Autópályán oldalszélt?l mentsen meg az Isten mindenkit aki Ignist vezet!
Egyébként nem romlott el rajta semmi, de a kuplungjával nem voltunk kibékülve.
Fogyasztás: ez sajnos nagyobb mint aminek látszik!
1,3 suzuki motor, adatok alapján 7 l vegyes fogyasztás. Gondoltuk jó lesz, de neem.
Város 13-14
Ha nagyon óvatosan vezetsz, de tényleg, akkor sem megy 10-11 l alá.
Ha odalépsz neki autópálya stb. 160-at simán megy utazóba, de 15 l-bekapott. (Nekem Renault Grandtourom van azzal járok 10 körül az 1,6-os motorral)
Vittem szervizbe, hogy állítsanak rajta, mert így nem lesz jó 10 alá nem lehet menni a fogyasztással semijen vezetési stílussal. :-(
Szervíz nem tudott vele csinálni semmit, azt mondták ez ennyi és kész.
Most már így marad elfogadtuk, feleségem belenyugodott, hibáival és el?nyeivel együtt.
Ja és nem is volt olcsó!
Konklúzió: ha olyan helyen laksz ahova kell a 4 kerék meghajtás akkor vedd meg, egyébként .......döntsd el.
- Nem romlott el rajta semmi, bár a kuplungjával nem voltam megelégedve, beállítani sem nagyon lehetett. Holtjátéka egyenl? volt a nullával.
Kapos Autó, mivel ismer?s szervizelte, teljesen rendben volt minden!
Fenntartási költség | (3) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | Renault Megane a másik autónk | Következő autója? | Ebben a kategóriában Honda Jazz |
Verdikt | (4.7/10) |