Ájron utódja Dzsínó
Szóval Ájron utódja. Kicsit feltűnőbb, Dzsínósabb. Ezüstmetál, szélesített futómű (pogácsákkal plusz centiket lehet nyerni, hihetetlen jó érzés menetdinamikában). Mélynyomó rendszer a szar Blau helyére (Esztergomban dolgozók 20 kilóért hozzák a Blaut - figyelem meg ne vegye senki!!!!!!!) Tolatóradar, sötétítés, egyedi felni, kopócsíkok, spoilerek körben). Szép. Fogyasztás isteni. A csúcs 4.3 eddig 680 km után. Még jócskán volt gázolaj a tankban. Napi 50-70 km országút, falvak, Miskolc ilyen megosztásban, időnként Pest autópályán. Kreszt betartom nem szeretek nyomulni (mióta totálkárosra törtek a sedannal). Meg ezeken az utakon a 100 elég. Szerintem. Imádok elhaladni a kutak mellett. Belsőre semmi extra. Ja ebben van klíma Ájronban nem volt (Ignis 2003 GC). Megnézik mindíg. Helyszínelni voltam vele mezőgazdasági területen. a személykocsik inkább megálltak és a sofőrök átültek hozzám. No problem pedig elég durva volt a földút. Üzemanyagra tessenek ügyelni, minden szart nem adunk neki. Meghálálja. Sajnos gyakrabban kell szervízbe vinni mint Ájront, de az legalább nem drága. 100 kilométert így is 1200-1300 Ft üzemanyag költségből abszolválok. A gázos nem alternatíva. Hamarosan lesz egy második autónk az is Suzuki lesz (vagy SX4 természetjáró szakosztály vagy 3 ajtós Grand Vitara). Tapasztalatokat mondom arról is.
- Még semmi természetesen. A szervíz kontroll lámpa játszik olyat, hogy 100 km folyamatos utazás után néha magától bekapcsol. Még a szervízben egyenlőre nem találkoztak ilyennel. Ha leállítom és újra indítok megszűnik a jelenség. Szerintem érintkezési hiba (na igen Fiat fejlesztésű a motor - huhú kísért az 1.4 TD Uno, brrrrr!!!!)
Szabó Suzuki Kazincbarcika.
Tökéletesek, korrektek bármi kínom van nem röhögnek ki (pl: nagykapu kocsira borítása, tükör kontra nagykapu tolatva - jelzem a nagykapu az erősebb, gyerek smirglível mossa a kocsit szárazon játszási, stb)
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2005 |
Teljesítmény | (6) | Km vásárláskor | 32000 |
Előző autója? | Ignis 1.3 GC 2003 | Következő autója? | Grand Vitara vagy SX! 4WD |
Verdikt | (8.1/10) |