A VALÓDI polgári PRESZTÍZS !
Nagy sebességnél hangosnak találom 190-nél pörög 5500-at,egyszer-kétszer kipróbáltam, kopógósak a műanyagok de ezt mindet képes vagyok feláldozni a hihetetlen megbízhatóságért és tartósságért, nekem volt VW pólóm, VW passatom, Ford Fiestám és jelenleg van a Suzukin kívül Focusom is.
A Volkswagenek katasztrófálisak ismerősök is ezt mondják,ennyi kilóméter után miliókat költöttem rájuk, A Fiesta 1.4 16 szelep 170 ezer kilóméter futásnál gátrepedéses és hengerfejes lett, a PDTDI VW adagolófúvókájából
2db, 140ezer km körül kipurcant,nem beszélve az állandóan kiverődő szilentekről,az autót alkatrésznek adtam el.A VW pólón 70 ezernél váltót cseréltünk és víz pumpát,a Focuson a 2.turbó van és 1éves,meg havonta cserélek izzókat ja és 1.8 TDCI 7litert eszik!?
Hát emberek akkor még kérdés hogy a SUZUKI IGNIS 1,3 240000 futott kilóméterrel jó autó!!!???(A kötelező szervízeken kívül 12ezer Ft költöttem rá!!!)
- Garancia időn belül 1db hátsó kerékcsapágy, de csak búgott, nem mutattak ki kopást azzonal szombati napon soron kívűl kicserélték, mert külföldön dolgoztam.164000km-nél 1db job oldali féltengely csukló. - Ezen kívűl seeeeeemmmmmííííí!!!!!(Hihetetlen)
Suzuki Pászti Kft Veszprém
Suzuki Kovács Autóház Kft Ajka
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2003 |
Előző autója? | VW Polo 1.4 16v | Következő autója? | Suzuki Ignis III.(Ha megtervezik!) |
Verdikt | (9.4/10) |