A mindennapos kisautó
Egyszerű mindennapi kisautó, jó pakolhatósággal, viszonylag dinamikus menettulajdonságokkal. Hátrafelé korlátozott kilátás. Szerettem az egyszerűségét, és a megbízhatóságát. 5-év alatt az említett katalizátorhibán kívül, csak az általános szervizköltségek merültek fel.
Egyszerű utastér, praktikus pakolhatóság.
A hiedelemmel ellentétben nem billegős az úton, sőt elég stabil. Az esp jelentősen javította a menettulajdonságokat, érdemes ezzel szerelt modellt választani.
Magas fordulatszámon dinamikus a motor, alacsony fordulaton viszont elég lusta szegényke, viszont ott jóval kedvezőbb a fogyasztás.
Néha földes útra is tévedtem vele, ahol előnyére vált a magasabb hasmagasság, első kerék hajtásával együtt meglepően jól vette az akadályokat.
A nagyobb hasmagasság miatt az üléspozíció is magasabb, kényelmesebb a be és kiszállás, ami kedvez az idősebbeknek, és a kilátás is jobb előre, én 181 cm magas vagyok és önmagam mögött is kényelmesen elfértem a hátsó ülésen. Viszont hátul csak rövid utakra ajánlott 3 személlyel útnak indulni, vagy csak vékony dongájú embereknek ajánlanám.
Összegezve egy jó kis autó, ha nem nagy a család.
- Katalizátor hiba, garanciálisan cserélték.
Suzuki Varga Kozármisleny
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2003 |