A Kapitányok dícsérete
Az Ignis Kapitány nálam lévő példányáról már írtam Népítéletbe - kb. két éve. Az azóta eltelt idő csak megerősített abban, hogy egy kivételes autóipari "valamiről" van szó. Ha elolvasom az összes eddigi ítéletet arra a következtetésre jutok, hogy például aki több mint 200 ezer kilóméter után sem tapasztal semmi hibát de erősen fikázza és azért kap két fekete csillagot mert nem egy Lexus RX a kényelme, .. az elég érdekes következtetés. De amiért most is írtam az Koncz János cikke ami tökéletesre sikerült, Igen pontosan ez az autó amit a szerző leírt : http://totalcar.hu/tesztek/ignis/ - Az Ignis kapitányok bizonyítottak és nem igen csodálkoznék, ha a szűkülő használtautó kereskedelemben most felfelé lódulnának az Ignis árak. De nagyon megondolnám amit az említett cíkk végén írt a szerző: " Ez bizony tíz évig kell használni, mert a szervízköltség megtakarításon szinte egy új autó ára jön be !?
- Belső világítás
Garancia első év Suzuki Óbuda , második: Suzuki ház, utána nem volt szervízben, házi olaj és szűrő cserék
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2003 |
Előző autója? | espero | Következő autója? | Sok mindentől függ, .. |