Rizs pusztító szumó
Az autó hosszas hezitálás után választódott ki. Az előző egy SX-4 volt, így nem tudom eldönteni, hogy az evoluciós folyamatban vissza, illetve előre haladtunk. Annyi biztos, hogy az érzés olyan, mintha egy jávorszarvast mammutra cserélne a közlekedni vágyó emberfia. Nem igazán szeretek autózni. Utoljára a dobozos UAZ volt amit élveztem (ja és a nagypapa LADA Samara-ja), na de most kényszeresen célpontokat keresek a tökéletesen értelmetlen autózáshoz. Maga a vezetés és a haladás is inkább a fent említett nagytestű állat életvezetésével hasonlatos. Komótosan, de biztosan, rengeteg energia elpusztításával. Akár egy öregedő szumó, aki a meccs előtt biztos ami ziher alapon még felfal egy tál rizst, hátha most ettem utoljára. Nincs kapkodás, versenyezhetnék stb.
Az első "vonulás" Galyatetőre vezetett. Próbának sem volt rossz. Az a stressz, amit egy ilyen utazás pl. SX-4-el okozott eltűnt. Tehát valódi és hosszútávú tapasztalataim egyenlőre nincsenek.
Néhány infó:
A fedélzeti kompjúter-szerűség jelez valamilyen átlagfogyasztást, de az teljesen valószerűtlen. 9,4 :)
Az utastér itt-ott nyiszorog.
Az ablaktörlő még új lapátokkal is nagyon gyatra.
A tolatás valóban nem egy örömforrás.
A hátsó ajtót lehetetlen diszkréten becsukni.
A gyári CD-rádió szánalmasan gyatra.
... na de ezeken kívűl az amit autózásnak hívnak, hát az remek és első osztályú. Persze ez az én igényeimhez és a nem túl magas komfort fokozatomra értendő.
Amennyiben kiderülne ;) a valódi fogyasztása és az mondjuk 10 L körül (alul lenne) vásárolnék vaxot és szivacsot és komolyan becsben tartanám.
- Új szerzemény. A kötelező szervíz után van.
Suzuki Bartha
Robika, aki még mindíg a legnagyobb spíler
Fenntartási költség | (3) | Évjárat | 2006 |
Előző autója? | SX-4 | Következő autója? | Benzinkutat, olcsón |