Autók » Suzuki » Grand Vitara (2005-2015)

Grand Vitara 1,9ddis

Bessy

Én már régóta szemezek a grand vitarával.Az egyetlen suzuki mibe beleülnék.Kifutó széria lett s aránylag jó áron hozzá is jutottam.Nekem az első mibe beleszerettem a külleme!Mikor megkaptam ki sem akartam szállni belőle.Állandó kocsikázás a verda fekete 17-es gyönyörű felnik.Tényleg igaz hogy sokan megnézik(dagadt a májam mit tagadjam)!Nem megyek vele gyorsan max 120km/h.Nincs előzgetés provokálás csak cammogás.Mert Ő csak cammog még.Remélem lesz jobb is(majd még írok)!!Egyszer kipróbáltam 140-ig megy s utána vége(látván halálát nem kínoztam tovább)!Az ülések szerintem jók(én csak 82kg-os vagyok).Nagyon jó az üléspozíció(belelátok-átnézek az autók felett).Egyenlőre ennyi!Jövőre kipótolom.2009.05.07. Mára bakoptak az alkatrészek s a fogyasztása visszaesett átlag 8L de le tudtam húzni 7.4L-re is.A váltója nemvalami jó!Mondhatnám SZAR.4800 Km-nél cseréltem benne olajat(Valvoline synapower...) s sokkal jobban megy s a motorja is szebben szól.NEM AZT MIT A SZALON ERŐLTETETT!Kipróbáltam újból a GPS szerint 3.-ban 102 Km/h s 4.-ben 142 Km/h a vége.Az utánfutom meg sem érzi.Engem még csak egy dolog bánt,hogy a gumira nincs ráírva hogy mennyit lehet bele tenni.Az ajtóba 2.2 van írva.Én a 2 Golfomba is 2.4-et teszek.S egy 1700 kg-os autóba???Ja és még egy valami mindenkinek kinek vitarája van.A gyári gumikat NEM gyártják s készleten sincs!Jövőre pótolok.Sziasztok!

- semmi

pécs

Fenntartási költség (5) Évjárat 2008
Előző autója? golf 4 Következő autója? nem tudom talán golf 6
Verdikt (6.3/10)

Suzuki Grand Vitara 2005 (2005)