Autók » Suzuki » Baleno (2016)

Baleno 1.2 GL

Bali a sármos és sportos

Harmadik Suzukim. Az élet úgy hozta, hogy keresnem kellett egy elég tágas, gazdaságos jó ár-érték arányú autót. Először Daciában gondolkodtam, aztán megláttam a Balenot és nem volt kérdés. Jól pakolható, csendes pörgős motor. A GL felszereltség is elég nekem. Klíma, zene (Bluetooth kihangosítóval) kormányról vezérelve, állítható kormány és ülés stb....
Fogyasztása zseniális 4,5 és 5,5 között bármikor bárhova. Kár, hogy a márkakereskedések nem nagyon promótálják, mert nem magyarországi gyártás.(Indiában készül) Az út tartása is tetszik, kicsit játszottam a guminyomással, nekem az elöl hátul 2,5 jött be. Kanyarban vagány, de még nem pattog. A szívó benzines motor pedig megnyugtató választás hosszú távra. Bátran lehet, sőt kell is pörgetni.A motortér nincs leburkolva, minden látszik. Cserébe kapott alulra kartervédő lemezt ami nekem sokkal hasznosabbnak tűnik. A formája fiatalos, sportos. Az összeszerelés és a felhasznált anyagok minősége az árával arányosak, mindennek megfelelnek.Az összes ajtóban akkora üvegtároló rekesz van, hogy a 1,5 literes ásványvíz belefér.

- Még semmi,csak a kötelező szervizek.

Fenntartási költség (10) Évjárat 2017
Előző autója? SantaFe Következő autója? SX4 S-Cross
Verdikt (9.8/10)

Suzuki Baleno 2016 (2016)