Megéri a pénzét :-)
Els? új autóm, kicsit elfogult vagyok ezért vele. A formaterve tényleg nem kísérletez? vagy merész, de ez nekem (és szerintem a magyar autóvásárlók töbségének még nem nagy szempont).
A bels?ben felhasznált anyagok is utalnak az olcsóságra. Egyszer? attekinthet? m?szerrek és kezel?elemek. Rádió nincs és hangszóró beszerzését is ránk bízza a gyártó. Minden nap használom és még semmi rosszat nem mondhatok rólla. Kicsi gazdaságos városban fürge. Mivel csak 165cm vagyok, feleségem sem nagy és a gyermekünk is csak 1 éves múlt, ezért nem panaszkodhatom az utasfülkére. A csomagtartóba épp hogy bele lehet hajtogatni a babakocsit, jobbhátul meg a gyerekülés, úgy hogy nem mi visszük a haverokat akciós vásárlásra a bevásárlóközpontba. De okosan megszervezve 2 feln?ttel a lakás renoválásához is be tudtam vásárolni. Parkolni vele isteni!(röhöghetünk a terepjárósokon :-) ) Autópályán már nem érzi magát otthon 140-nél nem mentem vele gyorsabban, de csak azért mert nem akartam. Összefoglalva: nekünk ideális családtag, fentartása elfogathetó. Ajánlom azoknak akik nem nagytermet? és nem nagycsaládos emberek. Egyedülálló városlakóknak ideális lehet, ha elnézik neki az olcsóságából adódó jegyeket.
- Csak a kötelező szervíz. Gumiszőnyeg beszerzése ajánlott, mert nekem hamar kopni kezdett a vezet?oldalon a gyári szőnyeg. (2 hét max) 10000 km körül elhagyta magát a szelepfedél tömítés :-(
- Garanciában cserélték szinte azonnal már másnap (azért a motort lemoshatták volna) Egyébként a 3 év alatt ez volt az eggyetlen baja. Leszámítva azt hogy nekitolattam a vezető gyorsétteremlánc táblájának figyelmetlenségből. (Bár a barátaim ezt a globalizáció ellenes beállítottságommal magyarázták :-)) )
- Drága a hátsólámpa és meg kell rendelni, legalábbis ebben a vidéki városban senki nem tart raktáron. Közel 35000 forintomba kerult a javitás aminek a lámpa 25000 forintos vételára volt a magyarázat. (Ignis és Vagoner lámpákhoz képest ezt egy kicsit sokallom).
Szuzuki Pászti Veszprém
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2004 |