Autók » Suzuki » Alto (2002)

Alto 1.1 gl

kis beteges

az elsö 4000 km után elkezdett csuszni a kuplung a szervizbe a munkafelvevö megakart gyözni hogy nem tudok vezetni és a kocsi tökéletes de rábeszélés után egy szerelö elvitte probautra és igazat adott nekem és 1 nap alatt megjavitották a nyelestengely szimering be engette a kublunghoz az olajat eztán 20000ig smmi gond ekkor megszolalt egy csoportkerék csapágy és kidobálta a 2est a szerviz garanciába megjavitani nem akarta mondván ez az én hibám nem rendeltetés szerü használatbol ered és mér ijen szart vettem ez idiai mondta a munkafelvevö /amikor megvettem ezt érdekes nem modták hogy szar/ addig jovoltam még kifizettem ezt a váltohibát én orvosoltam egy bontott váltoval azota tökéletes az auto a szerviz árakkal mindenki legyen ovatos mert a 2000ft os légszüröt felszámolják 7000ft ér és kapunk még 5%munkadijj kedvezményt tök rendessek az olajcsere bps kannába töltött tesco olajjal történik aki teheti ismerőssel vagy maga cseréljen olajat mert a minöséget meghálája a motor váto a kocsi menetteljesitménye kellemes csalodás volt a helykinálat szükös de ekkora autonál kompromisszumot kell kötni a futomü egyszerü csak kicsit pattogos a kormány elég nehéz aki teheti válassza a glx felszereltségüt ebbe van szervo el ablak stb utoirat ha valakinek megszolal a váltoja azonnal dobáltassa ki az idiai csapágyakat belöle !

- válto 2x er

suzuki plusz

Fenntartási költség (4) Évjárat 2005
Előző autója? ibiza 1.5 sxi Következő autója? suzuki sport 1.6
Verdikt (4.5/10)

Suzuki Alto 2002 (2002 - 2007)