családbarátja
Előtte több Japán autót gyötörtem, de a legtöbb kilométert a SUBARU-val tettem meg. Nem bántam meg, hogy ezt a típust választottam. Nagyon kevés van az utakon, ez részben rossz, mert használtan eladni művészet. Nagyon kényelmes elől és hátul is, nem gond egy huzamban levezetni 400 km-t. Nagyon jó a fogyasztása, normál tempó esetén autópályán 6,5 l elegendő, de ha nagyon sietek 150-170 tempóval, akkor sem megy fel 8 l fölé.
Vezetni nagyon jó, főleg a kanyarokban érzi jól magát a SUBARU a 4 kerékhajtás miatt. Csomagtartó mérete alakíthatósága egy család számára is ideális. Vannak márkásabb autók, de megbízhatóbb és strapabíróbb kevés.
Általában egyedül használom, de 4 fővel is kiváló a kényelem és az utazás. A szerviz tapasztalataim a Hovány Kecskemét kft-nél nagyon jó, készségessel, udvariassal stb., csak jót mondhatok. Márkaszerviz miatt a szerviz költségek az átlag felett vannak. Nagyon megszerettem az autót és valószínű legközelebb ugyanezt a típust, de benzines motorral vásárolom meg.
- Természetes elhasználódás a részecske szűrőnek a cseréje 290.000 km-nél - Egyéb meghibásodás nem volt.
Hovány Kecskemét
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2011 |