Mindörökké Subaru
Több, mint 20 autóval volt már dolgom életemben , javarészt japánokkal és már csak egyetlenegy márkára fájt a fogam, hát erre. Sokáig vacilláltam a "nagyerős" Forester és az Outback között, de a családi kihasználhatósága miatt döntöttem az utóbbi javára. Hát a Mazda GT után ez bizony más világ. Kifinomultság, eszeveszett kanyarbiztonság és nyomaték, (pedig ez nem is a 245 LE-s motor), persze manuális váltóval. Már 100 km után "enyém" volt az autó és megértettem, hogy aki egyszer Subaruba ült, az miért nem vesz többé más márkát. Azt gondoltam, hogy a 20 cm hasmagasság ellenére is kitünő a kanyarstabilitás, de azt, hogy viszonylag bejáratóssága és a 4 kerék hajtás ellenére megúszom a fogyasztást 10 l alatt vegyesben, azt nem. Az autó tökéletesen megéri a nem túl olcsó árát, hál istennek nem feltűnő és mindent tud ami elvárható ebben a kategóriában. Nem csörög, nem zörög, remek összerakás, kicsit lassú, de korrekt váltó , ( hátramenetet tényleg nem szereti) , isteni boxer hang (nem is hangos, nem is halk) , stb. Csak ajánlani tudom mindenkinek! (még szerencse, hogy Magyarországon ebben az árkategóriában sokan "kivagyiságból" választanak márkát, mert ha nem így lenne, akkor ugyanannyi szaladgálna belőle, mint pl. az Audiból.)
- még semmi, de gondolom egy jó darabig nem is fog
Autóméry Debrecen
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2005 |